VHP-zorg zoekt meer leden voor klankbordgroep Cao Kraamzorg

VHP-zorg vindt het belangrijk dat de werkvloer betrokken is bij en invloed uit kan oefenen op de onderhandelingen voor een nieuwe cao.

Cao-partij FBZ, die namens de VHP-Zorg de onderhandelingen voert, is bezig met de voorbereiding voor de inzet voor de nieuwe Cao Kraamzorg en wil graag de cao-klankbordgroep uitbreiden. Wilt u meedenken tijdens het cao-proces? Als VHP-zorg stellen we uw aanmelding zeer op prijs. Dit is bij uitstek een kans om uw belangen en die van uw collega’s voor het voetlicht te brengen.

Via deelname aan de klankbordgroep bent u goed op de hoogte van de ontwikkelingen aan de cao-tafel en kunt u invloed uitoefenen op de nieuwe cao door FBZ te voeden met signalen of ontwikkelingen op de werkvloer. In de regel is er 1 bijeenkomst in de avonduren (met broodjes en reiskostenvergoeding). U kunt ervoor kiezen mee te denken totdat het cao-traject is afgesloten.

Voor aanmelden of meer informatie kunt u terecht bij onderhandelaar Robert Barendse via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hartelijke groet,

Bert Visser, Voorzitter VHP-Zorg