Creatief meedenken over vernieuwing en verandering in uw umc?

op .

Bent u werkzaam binnen een umc, tussen de 18 en 35 jaar en wilt u invloed uitoefenen op uw eigen toekomst en die van uw collega’s?

Het MZ LAB umc is een mooie kans om te leren wat het inhoudt om binnen een umc uw stem te laten horen door uzelf bijvoorbeeld kandidaat te stellen voor een plek in de OR of door uzelf op andere manieren bezig te houden met belangrijke beslissingen in de eigen organisatie of instelling.

Vernieuwing
Er zijn nog te weinig jongeren actief binnen de medezeggenschap bij de umc’s, terwijl juist jonge mensen het verschil kunnen maken en kunnen zorgen voor de vernieuwing die nodig is. Wilt u graag op een creatieve manier meedenken over vernieuwing en verandering in uw umc? Doe dan mee aan het MZ LAB umc! Er doen drie umc’s mee: UMC Utrecht, Radboud Nijmegen en UMCG. Arbeidsmarktfonds SoFoKles (daarin participeren werkgevers- en werknemersorganisaties) organiseert het MZ LAB umc komend najaar met een kick-off op 13 oktober 2017.

Wat houdt MZ LAB in?
De deelnemers volgen met zo’n 50 anderen een bootcamp als kick-off van het traject. Na de bootcamp gaan ze via masterclasses aan de slag in de eigen organisatie. Binnen deze masterclasses wordt de deelnemers geleerd hoe ze binnen een umc hun stem kunnen laten horen.

Aanmelden en meer info
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bron: FBZ