SSFG lanceert website en organiseert symposium over medezeggenschap

op .

De SSFG, het sociaal fonds dat verbonden is met de Cao Gezondheidscentra/AHG, heeft onlangs haar website gelanceerd: www.ssfg.nl. SSFG is er voor alle werknemers in de multidisciplinaire eerstelijnsgezondheidszorg.

Activiteiten van SSFG
Op www.ssfg.nl is alle informatie te vinden over de activiteiten en projecten op het vlak van de arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, scholing en sociaal beleid.

20 september: symposium over  medezeggenschap
Een van de eerste activiteiten van SSFG is het organiseren van een symposium ‘Nieuwe kansen en mogelijkheden voor medezeggenschap’ in over de medezeggenschap in gezondheidscentra. Het symposium biedt directeuren/bestuurders van gezondheidscentra én leden van ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen handvatten om medezeggenschap een boost te geven: welke kansen en mogelijkheden biedt de nieuwe cao hen om alle medezeggenschapszaken in hun gezondheidscentrum goed te regelen?

Kijk voor het programma en aanmelden op www.ssfg.nl/symposium. Of download de uitnodiging. Het symposium vindt plaats in NBC in Nieuwegein en duurt van 12.30-17.30 uur (inclusief lunch en afsluitende borrel). Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Bestuur SSFG
In het bestuur van SSFG participeren vertegenwoordigers van werkgeversorganisatie InEen en werknemersorganisaties FBZ (waaronder de VHP-Zorg) en FNV.

Bron: FBZ