Uitnodiging voor OR-leden ziekenhuizen voor jaarlijkse medezeggenschapsdag

op .

Hoe oefent u als actief betrokken werknemer invloed uit op een goede werkbalans in het ziekenhuis? Wat is de juiste balans tussen de verschillende generaties en tussen flexibele en vaste medewerkers?

Hoe balanceert u in het roosterproces? En hoe vindt u evenwicht om werkdruk te verminderen en inzetbaarheid te vergroten? Maak nu de balans op!

Voor kennis, praktische tips en inspirerende praktijkverhalen en ervaringen van OR-collega’s uit andere ziekenhuizen komt u naar de StAZ Medezeggenschapsdag 2017. Deze vindt plaats op donderdag 23 november 2017 (van 9:30 tot 16:30 uur) bij Het Huis, Boorstraat 107 in Utrecht. Deelname is gratis.

Concept programma
Het programma start met een plenaire presentatie over innovaties in capaciteitsmanagement en roosterproces als antwoord op de werkdruk en snelle veranderingen in organisaties. Hoe speel je hier als ondernemingsraad op in en hoe neem je het initiatief? Daarna hebt u de keuze uit verschillende workshops, zoals:

•Roosters in balans met privé! Waar hebben we het dan over?
•Hoe de Flexpool bijdraagt aan grotere banen en verlaging van werkdruk
•Balans tussen generaties: handvatten voor generatiebeleid
•Praktijkvoorbeeld Werkdrukbox: werknemers aan de slag met werkdruk
•Werken aan ontwikkeling met het Loopbaanportal Zorg en Welzijn
•Geschil met de bestuurder? De Bedrijfscommissie bemiddelt

Informatie en aanmelden
Mis het niet en meld u aan via het aanmeldformulier, hier kunt u ook uw voorkeur voor de workshops aangeven.

De StAZ Medezeggenschapsdag is een initiatief van de sociale partners verenigd in de StAZ: FNV Zorg en Welzijn, CNV Zorg en Welzijn, FBZ (waaronder de VHP-Zorg), NU’91 en NVZ.

Bron: FBZ