Deelnemen aan regiosessie voor vitaal, vakkundig en met plezier (door)werken in de VVT?

op .

Zorgmedewerkers, OR-leden, leidinggevenden en HR-professionals zijn van harte welkom bij regiosessies waarin uitgewisseld wordt wat nodig is om langer en gezond door te werken in de VVT.

We leven steeds gezonder en dat kun je merken. De levensverwachting in Nederland is flink gestegen. Een paar jaar extra leven betekent ook een paar jaar extra werken. Volgens de voorspellingen gaan de jongeren van nu met pensioen op hun 72e.  

Daarom onderzoeken werkgevers en werknemers (Actiz, BTN, FBZ (waaronder de VHP-Zorg), CNV en Nu’91) met ondersteuning van arbeidsmarktfonds A+O VVT, hoe  medewerkers vitaal, vakkundig en met plezier hun werk in de VVT-branche kunnen blijven uitvoeren.  

Regiosessies
Op 23 maart vond de eerste sessie in Eindhoven plaats. In de volgende twee regiosessies in Utrecht en Zwolle staat opnieuw kennisdeling tussen VVT-organisaties centraal. Samen met de sector wordt gekeken waar nog behoefte aan is. De bijeenkomsten zijn momenten om elkaar te inspireren én uit te dagen. Dit doen we aan de hand van de speerpunten ont-automatisering, zelfleiderschap, dialoog en maatwerk.
Doelgroep: zorgmedewerkers, OR-leden, leidinggevenden en HR-professionals

Programma en aanmelden
Bekijk de uitnodiging met het programma. Wilt u deelnemen aan een van de regiosessies? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Data:
13 april – Careyn, Utrecht -  locatie Rosendael
11 mei – Driezorg, Zwolle – Locatie Havezate

Elke bijeenkomst vindt plaats tussen 13:00-15:30 uur (inloop vanaf 12:30 uur). Deelname is gratis, iedere deelnemer ontvangt bovendien een leuke gadget!

Bron: FBZ