Landelijke OR-dag ziekenhuizen op 3 november 2016

op .

Hoe zorgt u dat uw ondernemingsraad wordt betrokken bij beleidsvorming over de vele veranderingen in de ziekenhuisbranche? Zit u als ondernemingsraad aan de juiste tafels?

En oefent u proactief invloed uit op de strategische keuzes waar ziekenhuizen voor staan? De strategische rol van de ondernemingsraad als gesprekspartner van de bestuurder, dat is het centrale thema van de StAZ Medezeggenschapsdag 2016.

Interactief en interessant
Bent u op zoek naar kennis, inspirerende verhalen en ervaring van OR-collega’s van andere ziekenhuizen? Kom dan op 3 november naar dit ontmoetingsplatform bij Kontakt der Kontinenten in Soesterberg! Het wordt een interactieve dag met interessante sprekers en workshops. We beginnen met een ludiek opwarmertje waarin u al meteen uw eigen ei kwijt kunt. Johanneke Maenhout neemt u mee in haar verhaal ´Ziekenhuizen de V&D van de toekomst’. Vervolgens discussieert u samen met collega OR-leden over verschillende stellingen: hoe werkt dat bij u, in de dagelijkse praktijk? Na de lunch diepen we verschillende onderwerpen verder uit, u kunt kiezen uit vijf verschillende workshops.

Meer informatie en aanmelden
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Meer informatie vindt u op de website van StaZ.

De medezeggenschapsdag is een initiatief van de sociale partners verenigd in de StAZ: FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn, FBZ, waaronder de VHP-Zorg, NU'91 en NVZ.

Bron: StaZ/FBZ