Win een prijs voor de optimale manier van roosteren

op .

Goed roosteren helpt om gezond en vitaal te blijven. Bovendien is het een voorwaarde voor een goede balans tussen je werk en privéleven.

Wat is de optimale manier om het rooster tot stand te brengen? Met welke oplossingen kun je verstoringen in het rooster, door bijvoorbeeld ziekte of ruilen, voorkomen en opvangen? Wie is er verantwoordelijk en wat heb je nodig? Als jij een voorbeeld of goed idee hebt van wat goed werkt is de Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) op zoek naar jou!
Roosteren is een uitdaging. In een ideeënjacht is de StAZ op zoek naar de beste ideeën waarmee ziekenhuizen zowel efficiënt als verantwoord kunnen roosteren. De uitdaging staat open voor alle medewerkers van organisaties vallend onder de Cao ziekenhuizen. Het beste idee wint een mooie prijs en alle ingestuurde ideeën vormen samen het ideaalplaatje voor efficiënt, gezond en duurzaam roosteren.
Ga de uitdaging aan en doe mee aan de ideeënjacht! Stuur je idee of voorbeeld voor 1 september 2016 naar de StAZ en maak kans op de prijs! Kijk voor meer informatie en om deel te nemen op www.staz.nl/roosteren.


Bron: StAZ