Sectorplan zorg: 180 instellingen in GGZ, VVT en gehandicaptenzorg doen mee

op .

Vanuit het sectorplan worden met ontslag bedreigde en ontslagen medewerkers op praktische wijze ondersteund in het zoeken naar ander werk, zowel binnen de eigen branche als daarbuiten.

Inmiddels doen ruim 180 zorginstellingen in de VVT, GGZ en gehandicaptenzorg mee aan het sectorplan zorg.

Het sectorplan biedt praktische en op maat toegesneden ondersteuning bij mobiliteitstrajecten voor medewerkers in de zorg. Werkgevers kunnen nog steeds deelnemen aan het sectorplan. Ze kunnen tot juli 2016 een aanvraag indienen. In de nieuwsbrief vertellen werkgevers over hun ervaringen met de mobiliteitstrajecten en de samenwerking met de mobiliteitsbureaus.
 
Over het sectorplan
Werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties in de VVT, GGZ en gehandicaptenzorg hebben de handen ineengeslagen om via het sectorplan met ontslag bedreigde en ontslagen medewerkers op praktische wijze te ondersteunen in het zoeken naar ander werk, zowel binnen de eigen branche als daarbuiten. Namens de werkgevers- en werknemersorganisaties (ActiZ, VGN, GGZ Nederland, CNV, FBZ, waaronder de VHP-Zorg, en NU’91) is de Stichting A+O VVT, het Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds voor de VVT-branche, hoofdaanvrager en uitvoerder van het sectorplan. Meer weten over het sectorplan en of het helpen van uw werknemers bij het vinden van een nieuwe baan? Kijk op www.sectorplanadministratie.nl.


    
Bron: FBZ