Wegens succes nieuwe bijeenkomsten over kanteling werktijden in de VVT

op .

Speerpunt in de Cao VVT is de zeggenschap van medewerkers over de eigen werktijden. Dit is een grote en belangrijke wijziging van de arbeidsverhoudingen. Vanwege de grote belangstelling worden extra bijeenkomsten over dit onderwerp georganiseerd.De bijeenkomsten zijn voor verschillende doelgroepen. OR-leden in de VVT kunnen zich inschrijven voor zowel de kick-off bijeenkomsten als de workshops. Er is grote belangstelling, dus wacht niet met inschrijven.  

Ondersteuningsprogramma
Met de gemaakte cao-afspraken komt het nu aan op uitvoering van het proces van de kanteling van werktijden binnen de eigen organisatie. Cao-partijen hebben afgesproken dit traject te ondersteunen met het programma ‘de kanteling van werktijden’.
De ondersteuning vindt plaats via de bijeenkomsten: inspiratiesessies in kick-off bijeenkomsten en  praktische workshops. Deze bieden praktische handvatten die helpen bij het daadwerkelijk starten van het kantelingsproces binnen de eigen organisatie. Er is ook veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Inschrijven
De kick-off sessies & workshops worden georganiseerd op centrale plekken in het land.

Bron: FBZ