12 november: medezeggenschapsdag voor OR-leden in ziekenhuizen

op .

Leden van de ondernemingsraad hebben te maken met veel veranderingen in de zorg. Onder meer op het gebied van de arbeidsmarkt en de cao. Wat betekent dat voor het werk, de medewerkers en de OR?

Deze vragen staan centraal tijdens de medezeggenschapsdag van arbeidsmarktfonds StAZ op 12 november 2015 in Driebergen.

Het belooft een inspirerende en verrassende dag te worden met veel praktische tips. Futuroloog, Robert Hersee, geeft zijn visie op de medezeggenschap in 2020. Hoogleraar Paul de Beer neemt deelnemers mee in de veranderingen op een flexibele arbeidsmarkt. Onderhandelaar Elise Merlijn maakt de vertaalslag van deze ontwikkelingen naar de cao. Tot slot staan in boeiende workshops de betekenis van de veranderende cao en de rol van ondernemingsraden centraal.

Programma en aanmelden
Meer informatie, het volledige programma en de beschrijving van de workshops vindt u op de website van StAZ. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Deelname is gratis.

De medezeggenschapsdag is een initiatief van de sociale partners (werkgevers en werknemers) verenigd in de StAZ: FNV Zorg en Welzijn, CNV Zorg en Welzijn, FBZ (waaronder de VHP-Zorg), NU'91 en NVZ.
Voor meer informatie zie: www.staz.nl

Bron: StAZ/bonden