OR-dag ziekenhuizen: 12 november in Driebergen

op .

De arbeidsmarkt verandert, de cao verandert mee. Wat betekent dat voor het werk in ziekenhuizen? En welke rol heeft een ondernemingsraad hierin?

Dit zijn centrale vragen van de derde medezeggenschapsdag die de Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) organiseert op 12 november 2015.

Laat je inspireren, door boeiende sprekers, met workshops en door collega’s uit het hele land. Als ondernemingsraadslid of kaderlid in een ziekenhuis of revalidatiecentrum heb je te maken met veel veranderingen in de zorg. Onder meer op het gebied van de arbeidsmarkt en de cao. Wat betekent dat voor het werk, voor jou en je OR-collega’s? Hoe ga je daarmee om? Heb je voldoende informatie? Aan welke ideeën van collega’s uit andere instellingen zou je iets kunnen hebben?

Na de twee goed ontvangen eerdere edities van de medezeggenschapsdag, heeft de StAZ opnieuw een inspirerend programma samengesteld. Met interessante sprekers, hier en daar een verrassende wending en veel praktische tips. En uiteraard krijg je volop gelegenheid om te netwerken.

Reserveer 12 november alvast in je agenda. Locatie: Antropia in Driebergen. Tijden: 9.30-17.00 uur.  Deelname is gratis.
Op de site van StAZ volgt binnenkort meer informatie over het programma en hoe aan te melden.
Bron: FBZ