GGZ-sector favoriete werkgever in de Zorg

op .

De ggz is begin mei voor de 4e keer op rij genomineerd als favoriete werkgever door het blad Intermediair.

De nominatie komt voort uit een onderzoek dat is uitgevoerd door Motivaction in opdracht van VNU Vacature Media. Dit onderzoek meet het arbeidsimago van organisaties en geeft een representatief beeld van de ambities, wensen en verwachtingen van hoogopgeleiden tot 45 jaar.

Het onderzoek analyseert het arbeidsgedrag van de totale doelgroep van hoogopgeleiden en brengt verschillen in kaart tussen bijvoorbeeld mannen en vrouwen, wo’ers en hbo’ers. Vervolgens wordt ingezoomd op functiegroepen (techniek, ict, financieel, marketing& sales, zorg en onderwijs) en op het verschil in werkervaring: starters 0-5 jaar, midcareer 5 – 10 jaar en ervaren > 10 jaar.
Gisteren zijn de winnaars bekend gemaakt. Binnen de functiegroep Zorg is ggz de meest favoriete werkgever. Binnen de non-profit sector als geheel heeft de ggz een verdienstelijke 2e plaats gehaald.
GGZ Nederland is trots op deze plaats, is blij met de bevlogenheid van de professionals in de sector. Deze mooie plek draagt er toe bij dat voldoende mensen blijven kiezen voor een carrière in de ggz.

Bron: GGZ Nederland