Website sectorplannen zorg

op .

Voor veel zorgorganisaties hebben de bezuinigingen en hervormingen in de zorg gevolgen voor hun organisatie en personele bezetting.

Voor veel zorgorganisaties hebben de bezuinigingen en hervormingen in de zorg gevolgen voor hun organisatie en personele bezetting. De werkgevers- en werknemersorganisaties in de branches verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg, ggz en gehandicaptenzorg hebben de handen ineengeslagen om via het sectorplan met ontslag bedreigde en ontslagen medewerkers op praktische wijze te ondersteunen in het zoeken naar ander werk, zowel binnen de eigen branche als daarbuiten.

Door deel te nemen aan het sectorplan, helpen werkgevers medewerkers bij het vinden van een nieuwe baan. Hierbij wordt zoveel mogelijk de administratieve zorg uit handen genomen én krijgt u als werkgever maximaal 50% van de kosten vergoed. Uw medewerker kan rekenen op professionele ondersteuning in de zoektocht naar een nieuwe baan. Kijk voor meer informatie op het webportaal Sectorplan VVT- GHZ- GGZ

Bron: A+O fomdsen