Voorlichtingsbijeenkomsten Sectorplan VVT, GGZ en GHZ

op .

Op donderdag 17 juli, dinsdag 22 juli en maandag 1 september vinden er voorlichtingsbijeenkomsten plaats over het sectorplan.

Op donderdag 17 juli, dinsdag 22 juli en maandag 1 september vinden er voorlichtingsbijeenkomsten plaats over het sectorplan.

Voor veel zorgorganisaties hebben de bezuinigingen en hervormingen in de zorg gevolgen voor hun organisatie en personele bezetting. De werkgevers- en werknemersorganisaties in de VVT, GGZ en Gehandicaptenzorg (GHZ) hebben de handen ineengeslagen om via het Sectorplan Zorg, met ontslag bedreigde en ontslagen medewerkers op praktische wijze te ondersteunen in het zoeken naar ander werk, zowel binnen de eigen branche als daarbuiten.

De besluitvorming over de te contracteren mobiliteitsbureaus wordt binnenkort afgerond. Toch willen wij u alvast uitnodigen voor de voorlichtingsbijeenkomsten die u informeren over de mogelijkheden en voordelen die het sectorplan biedt.

De eerste bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 17 juli en dinsdag 22 juli 2014 van 15.30 – 19.00 uur bij Antropia in Driebergen-Zeist en op maandag 1 september van 15.30 – 19.00 uur bij de Buitensociëteit in Zwolle.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor hoofden/adviseurs P&O, bestuurders, directie en OR-leden van zorginstellingen in de VVT, Gehandicaptenzorg en GGZ.

Aanmelden kan uitsluitend via www.aovvt.nl/bijeenkomstensectorplan.html. Op deze website vindt u ook het programma.

Heeft u vragen over de bijeenkomsten?  Mail deze dan naar  http://www.aovvt.nl/typo3conf/ext/ml_links/Resources/Public/Icons/mailto.gif" border="0" height="16" width="16">congresbureau(at)caop.nl of neem contact op met tel. 070-3765887. In het najaar vinden er nog enkele extra voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd. Hierover wordt u later geïnformeerd.

Deelname sectorplan

In het sectorplan worden mobiliteitstrajecten en VWNW-trajecten voor maximaal 50% vergoed (co-financiering). Hierbij wordt zoveel mogelijk de administratieve zorg uit handen genomen. Uw medewerker kan rekenen op professionele ondersteuning in de zoektocht naar een nieuwe baan. Voor meer achtergrondinformatie kunt u contact opnemen met de werkgevers- en werknemersorganisaties in de VVT, GGZ en Gehandicaptenzorg (GHZ).

Bron: a+o VVT