GGZ wederom beste werkgever!

op .

Gistermiddag werd de uitslag van het Intermediair Imago onderzoek bekend gemaakt. Het Intermediair Imago onderzoek meet de naamsbekendheid en het imago van werkgeversmerken onder hoogopgeleiden (HBO en WO) tot 45 jaar.

Gistermiddag werd de uitslag van het Intermediair Imago onderzoek bekend gemaakt. Het Intermediair Imago onderzoek meet de naamsbekendheid en het imago van werkgeversmerken onder hoogopgeleiden (HBO en WO) tot 45 jaar. Tevens geeft het onderzoek antwoord op vragen als: hoe kijken hoogopgeleiden naar de arbeidsmarkt, wat zijn hun ambities en wensen t.o.v. werkgevers en wat zijn hun favoriete werkgevers. Het ging om de favoriete werkgever per branche en de favoriete werkgever van 50 geselecteerde bedrijven zowel in de profit als de non profit.

In de non profit branche heeft de GGZ sector net als vorig jaar de eerste prijs gewonnen! De 2e plaats was voor de Belastingdienst en de 3e plaats voor de Politie. Opmerkelijk hierbij is dat de andere organisaties veel campagne hebben gevoerd en blijkbaar de kracht van de GGZ van binnenuit komt. GGZ heeft zeer gemotiveerde en betrokken werknemers die dit ook extern uitdragen en trots zijn dat zij binnen de GGZ werkzaam zijn.

De meest favoriete werkgever van de 50 bedrijven is Shell geworden. Hierbij is het opmerkelijk dat de GGZ daarin de 8ste plaats heeft behaald met boven hen allemaal grote commerciële bedrijven in de profit. De politie eindigde hierin op de 13de plaats.

Bron: GGZ Nederland