We praten verder op 20 september

op .

Nadat de partijen die betrokken zijn bij de onderhandelingen voor een nieuwe cao VVT een lange rustpauze hebben gehad zijn zij op 14 september 2010 opnieuw om de tafel gaan zitten om te onderhandelen

We praten verder op 20 september……..Nadat de partijen die betrokken zijn bij de onderhandelingen voor een nieuwe cao VVT een lange rustpauze hebben gehad zijn zij op 14 september 2010 opnieuw om de tafel gaan zitten om te onderhandelen. Gelukkig maar, want de werkgeversorganisaties gingen niet in op het door de bonden gestelde ultimatum terwijl de bonden nu niet echt een vuist konden maken: midden in de vakanties en weinig actiebereidheid. Zoals zo vaak wordt er dan informeel wel degelijk verder gesproken en zowaar op 14 september zaten partijen weer om de tafel, informeel overleg heeft ertoe geleid dat formeel overleg weer mogelijk is.

Allerlei visies en meningen over vele onderwerpen zijn besproken. Na 14 september is besloten op 16 september verder te praten en het lijkt al iets te gaan worden. Aangezien een etmaal slechts een beperkt aantal uren heeft hopen partijen op 20 september resultaat te boeken en een nieuwe cao VVT overeen te komen.